Ízes Erdély

Így készül a vasárnap reggeli

2018. július 03. - Ízes Erdély

izes_erdely_2.jpg

A Lőrinci Piacot körbejárva az Ízes Erdély termékei közül válogatva álmodtam meg a tökéletes családi reggelit. A hidegtállal nem lehet tévedni, így ehhez raktam össze a 4 főre való hozzávalókat, különböző ízléseknek megfelelően.

1 csomag Legendás erdélyi sonka

1 csomag Zamatos marosmenti sonka

1 csomag Magyaros szalámi

1 csomag Csemege Kolbász

1 darab 100 g-os Marosmenti natúr ömlesztett félzsíros sajt

250 g Tekerőpataki Szarvasgombás sajt

250 g Füstölt Dalmy tekercs – paprikás

1 darab Marosmenti fonott füstölt sajt

1 tubus ZEN Hargitai Fűszeres Ketchup

1 üveg ZEN Eszter mustár

1 kg Kókuszcsók csokival bevonva

Az elkészítéshez szeleteljük fel a húsokat és a sajtokat és készítsünk belőlük apró falatkákat külön-külön vagy fogpiszkálóra felszúrva vegyesen. Kis tányérokban tálaljuk mellé a ketchupot és a mustárt a végén pedig a desszertet.

https://www.izeserdely.hu/

https://www.facebook.com/izeserdely/


A bejegyzés trackback címe:

https://izeserdely.blog.hu/api/trackback/id/14091469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása