A Lőrinci Piacot körbejárva az Ízes Erdély termékei közül válogatva álmodtam meg a tökéletes családi reggelit. A hidegtállal nem lehet tévedni, így ehhez raktam össze a 4 főre való hozzávalókat, különböző ízléseknek megfelelően.
1 csomag Legendás erdélyi sonka
1 csomag Zamatos marosmenti sonka
1 csomag Magyaros szalámi
1 csomag Csemege Kolbász
1 darab 100 g-os Marosmenti natúr ömlesztett félzsíros sajt
250 g Tekerőpataki Szarvasgombás sajt
250 g Füstölt Dalmy tekercs – paprikás
1 darab Marosmenti fonott füstölt sajt
1 tubus ZEN Hargitai Fűszeres Ketchup
1 üveg ZEN Eszter mustár
1 kg Kókuszcsók csokival bevonva

Az elkészítéshez szeleteljük fel a húsokat és a sajtokat és készítsünk belőlük apró falatkákat külön-külön vagy fogpiszkálóra felszúrva vegyesen. Kis tányérokban tálaljuk mellé a ketchupot és a mustárt a végén pedig a desszertet.
https://www.facebook.com/izeserdely/