Ízes Erdély

Egy családi vállalkozás, szívvel, lélekkel, Erdély ízeivel, az Ön asztalára!

2018. április 26. - Ízes Erdély

img_9826.jpeg

Célul tűztük ki, hogy a nagyrészt kézműves termékek méltó helyre kerüljenek az élelmiszerkereskedelem területén, és egyben megpróbáljuk kielégíteni azon fogyasztók igényeit, akik tudatosan, az egészséges életmód szerint keresik a minőségi alapanyagokból, természetes és hagyományos módszerekkel készült, tartósítószer-mentes termékeket. Székelyföldi gyártó partnereink kizárólag magas minőségű húsokból, tejből és gyümölcsökből készítik számunkra az ismerős ízvilágú termékeket, melyeket lassacskán már szinte elfelejtünk. Gyermekkorunk ízeit és zamatait próbáljuk visszacsalogatni, és a fogyasztók asztalára tenni.


Mindezt a saját márkás ÍZES ERDÉLY logónk alatt, azaz a piros székelykapus emblémával megkülönböztetett csomagolással jelezzük, hogy a fogyasztók számára könnyen megtalálhatóak legyenek a már megismert és megkedvelt erdélyi ínyencségek, a többi gyártó által kínált termékek között a polcokon.
kobaszka.jpg

Termék-portfóliónkat folyamatosan bővítjük, amiben megtalálhatóak a legfinomabb hústermékek, tejtermékek, sajtok, túrók, lekvárok, házi csokoládék, ketchupok, mustárok, tájjellegű leves-alapok, fűszerek, stb. Mindaz, ami minőségben és ízvilágban megfelel a mi magas elvárásunknak, az általunk a magyar fogyasztó számára is elérhetővé válik. Az Ízes Erdély brand-jébe tartozó hús-és tejtermékeink telitalálatot jelentenek azon vásárlók számára, akik az egészségtudatos vásárlás mellett döntenek. Mivel a vásárlásra fordított idő egyre rövidül mai rohanó világunkban, célszerűnek láttuk ezen termékeket egy "kosárba" összefogni. Véleményünk szerint egy erre "specializálódott" termékkört és brand-et közösen könnyebben el tudunk juttatni az egészségtudatosabb vásárlókhoz, nem kell hosszasan keresgélnie, hiszen egy logó alatt megtalálja, amit keres.

img_9336.jpeg

Röviden az Ízes Erdély termékeiről:

"E" mentes (hozzáadott adalékanyagot, E250-et nem tartalmazó) húskészítmények: Ellenben a piacon található mainstream hústermelőktől és ipari méretű gyártóktól, mi termelőnk egy hagyományos, titkos receptúra alapján álltja elő termékeit, amelyek több, mint 50 féle különböző húskülönlegességből, füstölt, friss és különleges ízvilágú finomságokból áll. A ma forgalomban lévő húsáruk alapanyag összetétele nem tudja megközelíteni a régi hentesség által elfogadott és használt beltartalmi minőséget. Nem csak a termékek feldolgozása egyedi, hanem az állatok saját farmon való neveltetése, valamint táplálása is szigorú, ellenőrzött körülmények között zajlik. Gyártástechnológia terén a legmagasabb elvárásoknak megfelelve, piacvezetők a prémium húskategória területén. Ebben a termékkörben megtalálhatóak:

  • Vadhús termékek (min. 51% vadhús tartalommal) igazi ritkaságként, vaddisznóból és szarvasból
  • Az egyre népszerűbb mangalica termékek (szalámi, kolbász, szalonna, zsír, stb.)
  • Tradicionális magyar ízvilágú finomságok (Csabai, Gyulai szalámi, kolbász stb.)
  • Különféle "fitnessz" termékek (karaj, tarja)
  • Sütni való friss termékek (hurka, kolbász)

df7efbd319485a35255a090e30cd5a6b.png

Érlelt sajttermékek (Tekerőpatak): A Gyergyói-havasokon legelő tehenek utolérhetetlen beltartalmú és ízvilágú tejéből, hosszú érlelési idővel (minimum 6 hónap) készülnek. A tej különlegessége, amit ki kell hangsúlyozni, hogy az erdélyi legelők különösen sokszínű növényvilággal rendelkeznek. Egy tehén, amelyik egész évben kint van a legelőn, rengeteg féle növényt, gyógynövényt, virágot megeszik. Ezért a tejének ízét, zamatát, beltartalmát össze sem lehet hasonlítani egy olyan tehénével, amelyik egész életében egy zsúfolt istállóban él, erőltetett takarmányozás alatt sokkal több tejet ad, ugyanazt a tápot kapja. AZ alapanyagok kiemelkedő minősége mellet, emelt mennyiségben tartalmaznak természetes finom-fűszereket, melyeket a helyi vidék gazdag természete adja (pl. metélőhagyma, piros paprika, köménymag, bazsalikom, fekete bors, szarvasgomba, stb.).

shkávál sajtok (Mezőpanit): 100%-ban friss havasi tejből, az erdélyi fennsíkról, gazdag faunájú, szabad tartásban, legelőn legeltetett tehenek tejéből, kézműves eljárással készült, így érve el egyedi és utánozhatatlan ízvilágát. Ezek a Cascaval típusú sajtok különleges ízvilágukkal, természetes bükkfán való füstölésükkel varázsolja el azokat, akik megkóstolják. Ebben a termékkörben megtalálhatóak:

  • Igazi, kézzel fonott természetesen füstölt sajt
  • 7 féle ízvilágú, erdélyi fűszerekkel készült (paprikás, borsos, köményes, kapros, bazsalikomos, tárkonyos, diós) szintén kézzel készült sajttekercsek
  • Igazi kuriózumként friss termékek: 35%-os tejföl, vaj, orda
  • Tömlős termékek, vajkrém, ömlesztett sajt, burduf túró (tehén és juhtejből)

 

kep2.PNG

Tekintse meg termékeinket: https://www.izeserdely.hu/

Kövessen minket facebookon: https://www.facebook.com/izeserdely

  

A bejegyzés trackback címe:

https://izeserdely.blog.hu/api/trackback/id/tr9813872582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása